ondernemers

Scouting parkje Moergestel komt in beeld


Steeds verder en meer begint het stukje grond dat Scouting Moergestel tegenwoordig in bezit heeft op iets moois te lijken.

Het parkje zover dat nu al klaar is.

Met de gemeente is afgesproken, om deze terreintjes te mogen gebruiken, dat het in gebruik genomen wordt als scoutingterrein √©n als semiopenbaar parkje. ‘Het liefste zouden we het open gooien, maar helaas doordat het iedere week wel een paar keer regent kunnen we het nog niet afmaken. Het grasveld wordt zo snel mogelijk nog omgezet en opnieuw ingezaaid en daarna komen er nog een aantal leuke speeltoestellen op te staan. Wat wel nagenoeg klaar is, is het nieuw aangelegde pad over het terrein waar straks eenieder overheen kan wandelen, rollen of kinderwagen duwend naar de Reusel kan wandelen. Ook kan men dan gaan genieten op een ouderenbank en van spelende kinderen in het park. Ook het hele mooie afscheiding hekwerkje van schapengaas is klaar met twee zelfgemaakte bijpassende poorten. Aan de kant van de Reusel hebben we nu ook een poort helaas nog afgeschermd door een berg zand.’ De vrijwilligers Marco, Jan, Henk, Nico en Peter van Scouting Moergestel hopen dat het na Pasen wat minder gaat regenen, dan kunnen ze weer verder.