ondernemers

Menwedstrijden in Heukelom gaan niet door


Van 5 tot en met 7 april zou de strijd losbarsten in Heukelom; drie dagen geweldig mooie paardensport!

Enkel, maar ook dubbel en vierspan zouden voorbij komen.

De samengestelde menwedstrijd in Heukelom  gaan niet door. Na de zware regenval van afgelopen nacht is de bodem verzadigd, waardoor de terreinen ontoegankelijk zijn geworden.

De organisatie heeft alles in het werk gesteld om alternatieve oplossingen te vinden. De organisatie heeft overwogen om deelnemers op vrijdag later te laten arriveren om de terreinen te laten herstellen, maar dit bleek geen haalbare optie. ‘Ook zijn we al naar een ander terrein verplaatst, maar ook dat is niet meer begaanbaar. Wedstrijd-technisch was de wedstrijd misschien nog mogelijk, maar de parkeerplaatsen en stallingsterreinen zijn niet bereikbaar voor deelnemers en vrijwilligers.’ Een vrachtwagen die vanmorgen probeerde te arriveren, reed zich al direct muurvast in de inrit.
‘We betreuren deze situatie ten zeerste, vooral gezien de inspanningen die reeds zijn geleverd en de voorbereidingen die al getroffen waren. Alles staat klaar en de startlijsten zijn gemaakt, ‘ aldus de organisatie.