Care Inn

Rugbyspel jeugd Oisterwijk Oysters kwam net te laat op gang


De junioren kwamen net te laat op gang, en de Colts hadden 64 gasten in hun pop-up restaurant!

Junioren

De Junioren kwamen te laat op gang (Bron: Oysters.nl)

Verslag van Jochem Boogaard: Wij hebben de wedstrijd Oysters vs waterweg warriors gespeeld. helaas hebben wij deze wedstrijd met 14-25 verloren. De wedstrijd begon een beetje stroef in het begin maar tijdens de 2e helft ging het een stuk beter. Het opstellen van de verdediging ging erg goed. Het mooiste moment van de wedstrijd vond ik dat Sjors de ball kickte en er gelijk achter aan ging om de gene die de bal ving te tackelen. De tip die ik heb voor de trainers is om meer aandacht te besteden aan tackelen.

Colts

Heerlijk eten en gezellige avond! Zondag ontvingen de colts 64 gasten in hun pop-up restaurant ‘The Scottish Oyster’. Alle spelers werkten zich een slag in de rondte in de keuken, achter de bar of in de bediening om iedereen een heerlijk driegangendiner voor te schotelen. Ze werden hierbij met strakke hand geleid door chefs Georgette Smolders-Vervoort en Lian Koenen. De opbrengst van het diner is bestemd voor de Schotland-tour. Het eindbedrag is nog niet bekend maar gaat dik over de €1500 en zal daarmee een mooie deuk slaan in de begroting. Alle ouders bedankt voor de hulp!

Bus naar DIOK

Het eerste team gaat zaterdag 13 april naar Leiden voor de uitwedstrijd tegen DIOK met een touring bus. De spelers,staf en begeleiding nemen incl. eventueel geblesseerde spelers zo´n 30 plaatsen in. De bus kent 50 plaatsen dus er is voor 20 supporters plaats. Wil jij het eerste team aanmoedigen in Leiden? De bijdrage voor de busrit die om 11.30 uur op het clubhuis vertrekt is € 15,00 per persoon. Daarvoor krijg je een mooie rugbywedstrijd in Leiden met de mogelijkheid om een vriendschappelijk drankje te drinken. Om 18.30 uur zal de bus weer vertrekken en rond 20.30 uur in Oisterwijk arriveren. Graag je interesse aangeven bij jan.van.spaandonk@oysters.nl.