Care Inn

Just Dance Kids bracht feestelijke start van Koningsdag


De regen en grijze wolken boven het Lindeplein maakten afgelopen zaterdag precies op tijd plaats voor een vrolijk en zonnig muziekfestijn.

HOO met dansers van Just Dance Kids.

Het Oisterwijks Orkest (HOO) initieerde een verrassende activiteit op de ochtend van Koningsdag: Just Dance Kids. In samenwerking met Popschool Groovability bracht het orkest een muziekshow met een eigentijds repertoire. Voor kinderen was er een speciaal danspodium. Danseres Isa gaf de voorbeelden die enthousiast werden opgevolgd door de jonge talenten. Het plezier spatte er van af.

Met ‘Just Dance Kids’ lag de focus dit keer vooral op de jeugd. HOO staat ook voor plezier in muziek maken binnen andere doelgroepen. Zoals met het project ‘Muzikansen’ , gericht op volwassenen die al langer de wens hebben om een blaasinstrument te kunnen bespelen of dat weer op willen oppakken. Informeren over de vereniging of aanmelden kan eenvoudig via muzikansen@hetoisterwijksorkest.nl

Klik en lees hier meer over een zeer geslaagde Koningsdag