uitgelicht

Burgemeester Oisterwijk spreekt bijzondere waardering uit voor Stichting Nivon


Stichting Nivon is een vereniging die gerund wordt door vrijwilligers met een groen en sociaal hart, zowel het volledige beheer als het onderhoud is in handen van ongeveer 100 vrijwilligers uit de wijde omgeving. Stichting Nivon bestaat sinds 1924 en viert dit jaar haar 100 jarig jubileum.

Een oorkonde en felicitaties bij het 100-jarige bestaan van Nivon (Bron: Gemeente Oisterwijk).

Het werd destijds opgezet voor de ontwikkeling en vereniging van arbeiders en ontmoeting in de natuur. Je vindt bij Stichting Nivon betaalbare overnachtingsplekken midden in de Nederlandse natuur. Waaronder Natuurvriendenhuis Morgenrood. Ook Natuurvriendenhuis Morgenrood heeft een feestje te vieren, want zij bestaan 85 jaar. Morgenrood is een natuurvriendenhuis voor vakanties, work shops, ontspanning, familie re√ľnies en is geschikt voor mensen met elke beurs.

Oorkonde
Burgemeester Janssen overhandigde op 7 april, tijdens de open dag, een oorkonde voor de uitzonderlijke toewijding en belangrijke bijdrage aan het bevorderen van het sociale welzijn en de harmonie binnen onze gemeenschap.

Felicitatie
Gemeente Oisterwijk feliciteert Natuurvriendenhuis Morgenrood met het 85-jarig bestaan en Stichting Nivon met het 100-jarig bestaan. Burgemeester Hans Janssen onthulde op de open dag het bord 100 jaar natuurvrienden.