uitgelicht

Bekijk het nieuwe ontwerp Willem van der Aa park Oisterwijk


Op dinsdag 23 april vindt de presentatie plaats van het nieuwe ontwerp van het Willem van der Aa-park. Hieronder ziet u alvast een (voorlopig) overzicht.

Het (voorlopige) ontwerp voor de nieuwe inrichting van het Willem van der Aa park

Gemeente Oisterwijk nodigt omwonenden, gebruikers en andere ge├»nteresseerden uit om te komen kijken. De presentatie start om 19.30 uur in wijkcentrum Pannenschuur. Na een intensief voorbereidingstraject met omwonenden en gebruikers zijn de plannen klaar om gepresenteerd te worden. ‘We leggen tijdens de bewonersavond uit hoe we tot de plannen zijn gekomen. Na de presentatie kun je vragen stellen.’

Hierboven is een eerste overzicht te zien. Vanaf 23 april staat het volledige ontwerp online, met alle informatie te zien via Oisterwijk.nl/willemvanderaapark. Eind 2024 staat de start van de aanleg in de planning.