ondernemers

31e Nationale Tweetaktdag in Moergestel


Zondag 21 april is er in Moergestel voor de 31e keer de Nationale Tweetaktdag.

Leuk om te zien, en te horen!

Eén keer per jaar zoeken liefhebbers van tweetakt verbrandingsmotoren elkaar op in Moergestel. Meer dan 200 brommers, motoren en auto’s kun je daar bewonderen. Vooral het wegrijden voor de rit en het ervaren van het kenmerkende geluid van de tweetakt is bijzonder om mee te maken.

Het verzamelen van alle voertuigen begint om 9.30 uur op het parkeerterrein van Partyboerderij ’t Draaiboompje, Hild 1, 5066 CL Moergestel. Om 12.00 uur vertrekken de brommers, motoren, auto’s en vrachtwagens voor een 85 km lange rit. Voor fietsen met hulpmotor is er ook een kortere versie van de rit (60 km).

Alle informatie over deelname en kosten is te vinden op 2taktdag.nl. Op de dag zelf kan ook ingeschreven worden. De entree voor bezoekers is gratis.