uitgelicht

Zingeving voor 80+’ers in de gemeente Oisterwijk


Op zoek naar je ware zelf.

Zingeving voor 80+  …

Metgezel in Zingeving organiseert in samenwerking met Loket Wegwijs een dialooggesprek over thema’s die er toe doen in het leven. Hoe blijf je verbinding houden, wil je daar bij stilstaan? Wil je inzien dat er een eindstation is, en is dit de weg naar mijn ware zelf in relatie met geliefden om mij heen?

Tijdens 5 bijeenkomst sta je stil en kijk je terug op het leven en vooruit. Naarmate je ouder wordt is er ook ruimte voor persoonlijke groei. Wil je hierover gelijkwaardige gesprekken voeren met gelijkgestemden? Dan nodigt Metgezel in Zingeving je uit op de dinsdagmiddag van 14.00 tot 16.00 uur in Tiliander in Oisterwijk op: 23 april, 7 en 21 mei, 4 en 18 juni.

Geef je op voor 19 april via e-mailadres: loketwegwijs@oisterwijk.nl of bel naar Loket Wegwijs op (013) 30 30 440. Loket Wegwijs is bereikbaar op werkdagen van 8.30 tot 12.00 uur, op woensdag van 13.00 – 17.00 uur.