ondernemers

Kaartverkoop benefietavond voor Corné en het KWF


Corné Janssen (54) is vanaf zijn zeventiende actief in de bouwsector, en was altijd een gezonde en energieke man. Op 31 maart 2021 werd hij met hevige buikpijn opgenomen in het ziekenhuis. Gedacht werd aan een blindedarmontsteking; het bleek een tumor.

Corné Janssen fiets met zijn team voor KWF.

Het bleek een zeer zeldzame vorm van kanker die niet te genezen is, maar mogelijk kunnen behandelingen nog enkele jaren uitstel geven. ‘Net als bij elke ziekte is het voor mij belangrijk om mijn conditie op peil te houden. Fietsen is hiervoor een perfecte manier.’ Met drie teams beklimt Corné de Alpe D’HuZes en haalt daarmee geld op voor kankeronderzoek. De inzameling wordt onder andere georganiseerd met een toertocht en een benefietavond.

Toertocht Oisterwijkse Vennen

Fiets mee met de toertocht om geld op te halen voor het KWF. Een lekker tochtje om het seizoen af te trappen (Letterlijk trappen). De afstand is 60 km en start zondag 24 maart tussen 9 en 10 uur vanaf Restaurant de 3 vennen, Oirschotsebaan 6, Oisterwijk. De start gaat in kleinere groepjes (deze mag je zelf samenstellen) om drukte op de route te voorkomen. Ticketprijs: €10,- p.p.. 100% van dit bedrag gaat naar het goede doel. Hiervoor krijg je een super leuk route én een ideaal moment op het seizoen af te trappen.

Klik hier om aan te melden

Benefietavond

De kaartverkoop is van start voor een geweldige benefietavond, 6 april om 20.00 uur in Tiliander Oisterwijk. Haal je tickets hier (klik) en beleef een avond vol muzikale verrassingen, allemaal om geld op te halen voor Race Mee Voor Corne. Nationale & lokale talenten betreden het podium voor een avond vol entertainment: Jeffrey Heeze – Matthy van Empel – Allisa May – Chiem & nog veel meer!

Koop hier uw ticket