uitgelicht

Nieuwe fotoclub in De Coppele Westend Oisterwijk


Ergens in 2023 kreeg Bèr Beerendonk het idee om een fotoclub in De Coppele op te richten, gewoon gezellig foto’s maken en van Bèr en elkaar leren mooiere foto’s maken, bewerken, archiveren en nog meer.

Heb jij ook zo’n mooi toestel? Kom dan eens langs!

Op 24 januari 2024 was de oprichtingsbijeenkomst met 7 personen, er werd een naam gekozen: VIZIER 24. Er was een secretaresse, voorzitter en daarmee was er een fotoclub. De medewerking van De Coppele en Mart Schapendonk is enorm, ruimte, gastvrijheid, faciliteiten etc. Op 6 maart was de eerste clubavond van VIZIER 24 en zijn de deelnemers in de kelder van De Coppele gestart, allemaal met camera, lenzen, tijdschriften en veel ideeën om er een leuke club van te maken.

Er zijn nu 6 personen, allemaal weg van fotograferen, de een weet meer dan de ander, maar een gezellige club. Ze komen om de week bij elkaar op de woensdagavond in de kelder van De Coppele van 19.30 tot 21.30 uur, er zijn opdrachten, vragen, weetjes, en een gezellig kopje thee of koffie met een koekje.

Ben jij ook weg van fotograferen, heb je een spiegelreflex, systeemcamera of andere camera met M, P, S, Tv, Av stand en zin om je kennis te vergroten en lid te worden van een gezellig clubje, kom dan eens kijken/luisteren op de woensdagavond of neem contact op met Bèr via 0641830434. De eerstvolgende avond is 20 maart.