ondernemers

Nemelaer verliest thuis in Haaren van EVV


Het is Nemelaer niet gelukt om te winnen van EVV uit Echt. Verdedigend had het de zaken goed op orde maar de schaarse kansen werden niet benut. Via een terechte strafschop, die Nemelaer seconden eerder niet kreeg, kwamen de gasten op voorsprong die Nemelaer niet meer kon ombuigen.

Nemelaer Haaren speelde thuis tegen EVV

Ondanks de beperkte mogelijkheden had Nemelaer de eerste helft de beste mogelijkheden en wisten de gasten nagenoeg geen kansen te creëren. Na de pauze brandt de wedstrijd los. Joeri Vugts snoept de bal af van de aanvoerder en kan alleen richting de doelman. Op het moment dat Joeri wil uithalen wordt hij met 2 handen fiks uit balans geduwd. Scheidsrechter Ooms beoordeelt deze overtreding niet als strafschop. Uit de tegenaanval kans ontstaat plotsklaps een kans voor de gasten waaruit Luca wordt uitgespeeld en door een overtreding een doelpunt kan voorkomen. Hier wel een (terechte) strafschop. Deze wordt onberispelijk binnen geschoten door Chefrino Eind. 0-1(49). Door deze tegentreffer neemt Nemelaer meer initiatief maar krijgt al snel de deksel op de neus als uit een van de spaarzame kansen Smoorenburg, uit een buitenspel situatie, de bal binnen schiet. 0-2 (56). In het restant van de wedstrijd maken na Jesper Heesters ook oudgedienden Maikel Diepens en Ruben Buvens hun debuut in de 4e divisie maar ook met hun hulp is het tij niet te keren. Giel vd Ven krijgt nog een aardige kans maar ziet zijn inzet naast het doel verdwijnen en kort voor tijd ziet Luuk Vermeer zijn afstandsschot op de paal belanden. Een resultaat zat er vandaag net niet in.

Geen programma met Pasen in de 4e divisie. Op 7 april staat de belangrijke wedstrijd Nemelaer– Unitas’30 op het programma!