ondernemers

Jeugd Trinitas Oisterwijk is kampioen


De Trinitas jeugd onder de 11 is kampioen geworden in de 5e klasse, derde fase.

Het kampioenenteam JO11-4 van Trinitas Oisterwijk.

Een mooie beker als bewijs.

Het is met trots en vreugde dat we de Triumferende Trinitas JO11-4 feliciteren met hun glansrijke overwinning als kampioenen van de 5e klasse derde fase!

Onder de deskundige begeleiding van de toptalenten Jack en Pim hebben deze jonge voetballers hun vaardigheden geperfectioneerd, teamwork versterkt en hun vastberadenheid getoond op weg naar de top. Met elke wedstrijd hebben ze bewezen dat ze ware kampioenen zijn, vastberaden om te winnen en nooit op te geven.

Hun toewijding en passie voor het spel zijn bewonderenswaardig, en het is geen verrassing dat ze nu de welverdiende titel van kampioenen dragen. Dus laten we onze handen op elkaar slaan en een luid “Bravo!” roepen voor Trinitas JO11-4, Jack, Pim en het hele team voor hun prestatie.

Op naar nog meer triomfen in de toekomst!