Care Inn

Het Oisterwijks Orkest biedt buitenkans voor Laatent talent


Het Oisterwijks Orkest (HOO) start met een ‘MuziKansen’-orkest. Een unieke kans voor volwassenen die graag een muziekinstrument willen leren bespelen. Of die ooit een instrument gespeeld hebben en dat weer willen oppakken. Muzikale kennis of noten kunnen lezen is niet nodig om mee te doen. Een instrument hoeft ook niet meteen te worden aangeschaft.

Speel mee met orkest!

Al tijdens de eerste les speel je samen met andere beginners in een orkest met een echte dirigent. Stap voor stap maak je kennis met de basis van je instrument en leer je samen muziek maken. Zo zet je de eerste stappen op weg naar een geweldige hobby! Aanmelden kan tot 31 mei 2024. Het project start in september.

Informatiemarkt

Meedoen aan MuziKansen? Heb je vragen? Weet je niet welk instrument je wilt gaan bespelen? HOO organiseert in Tiliander op 12 april 2024, van 19.00 tot 20.00 uur een informatiemarkt met uitleg over de opzet van het project ‘MuziKansen’. Er zijn demonstraties van verschillende muziekinstrumenten en er is gelegenheid om zelf instrumenten uit te proberen. Je kunt je dan ook opgeven voor deelname en de voorkeur voor een instrument kenbaar maken. Aansluitend ben je welkom om een repetitie van Het Oisterwijks Orkest mee te beleven.

Informatie is nu ook al beschikbaar op www.hetoisterwijksorkest.nl/muzikansen of stuur een berichtje met contactgegevens naar muzikansen@hetoisterwijksorkest.nl .