Care Inn

Dierenmanieren bij IVN Natureluurs in Oisterwijk


Altijd al nieuwsgierig geweest hoe het leven op de boerderij is? Met IVN mag je zondag 10 maart een kijkje komen nemen op een biologische boerderij met melkkoeien. En ze kunnen er ook ijs maken! Dus kom ook kijken, ontdekken en beleven hoe het er aan toe gaat op een boerderij.

Wil je meedoen?

Koeien buiten, want koud is het niet (Foto: Jan Jonker)

Deelnemen kan door aanmelding vóór vrijdag 8 maart via de mail: natureluurs@ivnoisterwijk.nl Vermeld in de mail duidelijk je naam en leeftijd. Na aanmelding krijg je meer details over deze activiteit. Ben je jeugdlid van IVN Oisterwijk dan mag je gratis deelnemen. Ben je nog geen lid? Geen probleem! Dan is de bijdrage €3,00 per keer.

Natureluurs

Natureluurs is de jeugdwerkgroep voor kinderen van ongeveer 6 tot 12 jaar van IVN Oisterwijk en omstreken. Onder leiding van enkele ervaren IVN-vrijwilligers en natuurgidsen gaan zij een aantal keer per jaar de natuur in. Klik hier voor meer informatie over IVN Oisterwijk en de werkgroep Natureluurs.