ondernemers

Haal uw kaarten voor de Seniorenmiddag in De Coppele Westend Oisterwijk


Zaterdag 23 maart om 14.00 uur is er weer een leuke seniorenmiddag in Wijkgebouw De Coppele, wijk Westend Oisterwijk.

Seniorenmiddag in De Coppele (Foto: Joris van der Pijll).

Deze gezellige feestmiddag is er voor alle senioren die 66 jaar of ouder zijn en wonen in de wijk Oisterwijk West en Heukelom. Partners die jonger zijn dan 66 jaar zijn vanzelfsprekend van harte welkom!

Tijdens deze middag kunt u, onder het genot van een kopje koffie/ thee met gebak en een hapje en drankje, genieten van de muziek van Back in time, bij u allen welbekend. Omstreeks 17.00 uur krijgt u belegde broodjes met koffie/thee. De traditionele loterij vervalt dit jaar. In plaats daarvan is er een alternatieve verrassing!

De organisatie vraagt een kleine bijdrage van € 3,00 per persoon, die bij de entree worden omgewisseld voor twee consumptiemunten. Extra consumptiemunten zijn te koop ad € 2,00 per stuk. Mocht het vervoer naar De Coppele problemen opleveren, dan kunt u dit melden en wordt er vervoer geregeld.

Toegangskaarten zijn af te halen in De Coppele op woensdag 13 maart van 10.00 tot 11.30 uur. Voor eventuele vragen kunt u telefonisch contact opnemen met Frans van Iersel via 06 – 28 73 15 76 of
Mieke Verhoeven via 06 – 23 31 44 87.