ondernemers

Geweldig geslaagde Internationale Vrouwendag


Afgelopen vrijdag was het Internationale Vrouwendag. Op Internationale Vrouwendag wordt er wereldwijd extra aandacht besteed aan de rechten van de vrouw.

Vrouwen van verschillende nationaliteiten dansen in Tiliander Oisterwijk (Foto: Carien van de Pas).

In Oisterwijk werd deze dag zaterdag gevierd met een internationale vrouwenavond. Een avond vol met culturele interactie, inspiratie, informatie, muziek en hapjes. In Tiliander werd een feestavond georganiseerd die volgens de organisatie ‘geweldig leuk en vooral gezellig’ was. Er werd muziek gemaakt, er was Marokkaanse thee, zoete lekkernijen en hapjes. En ook een leerzame kwis, filmpje en meer. ‘We kijken terug op een geslaagde avond,’ aldus Sociaal Huis Oisterwijk, mede namens de gezamenlijk organiserende Contour de Twern, R-Newt, Bibliotheek Oisterwijk, Sociaal Huis Oisterwijk, Mentorhulp Oisterwijk en Gemeente Oisterwijk.

‘Onze’ Carien was ook aanwezig, en heeft een mooie fotoserie gemaakt (klik), en hieronder ziet een filmpje.