ondernemers

Complimenten voor Oisterwijk vanuit Mexico


‘Hello everyone. My name is Ahmed Suárez. I am Mexican and I celebrated my 30th birthday in Europe…’

Genieten van Oisterwijks Blond (Foto: Ahmed Suárez)

Via het digitale wereldwijde web is onze redactie in contact gekomen met een Mexicaan die ons mooie Oisterwijk recent bezocht heeft.

Zijn naam is Ahmed Suárez, een net dertig geworden Mexicaan die zijn verjaardag vierde met een vakantie in Europa, en ook enige tijd in Oisterwijk verbleef.

We hebben zijn blik op Oisterwijk voor u vertaald:

Het Oudste Huis (Foto: Ahmed Suárez)

‘Vorig jaar had ik het genoegen om tijdens mijn reis door Europa in Oisterwijk te verblijven, ik beschouw deze plek als een verborgen paradijs in het hart van het land. Stel je charmante geplaveide straatjes voor die ouderwetse Nederlandse sfeer combineren met een vleugje moderne koelte. Omringd door weelderige bossen, koele meren en weilanden is het een adembenemend wonderland.De vijvers “Kolkven” en “De Leij” zijn kunstgalerijen van de natuur en weerspiegelen de ontspannen sfeer. Cafés, boetieks en de scene van het Lindeplein zijn het meest waardevol, waardoor je het gevoel hebt dat je in een stad van een lang verloren vrienden bent.’

Ahmed laat ook nog weten heel graag in Oisterwijk te willen wonen, om meer over de cultuur te leren. Hij deelde dit bericht en enkele foto’s met ons, om onze lezers te laten weten hoe een buitenlander over ons land en ons dorp denkt.

Klik hier voor enkele foto’s die Ahmed in Oisterwijk heeft gemaakt.