Care Inn

Alzheimer Café over het ziektebeeld bij Dementie


De volgende Alzheimer Café bijeenkomst staat gepland op dinsdag 19 maart. Het thema is dan Diagnostiek en ziektebeeld dementie.

Gastspreker is Dr. C. Roks, neuroloog in het ETZ in Tilburg. Dr. Roks werkt als neuroloog in het ETZ ziekenhuis in Tilburg. Met hem gaan we in gesprek over diagnostiek. Hoe verloopt een bezoek aan de neuroloog en wanneer krijg je een verwijzing naar een neuroloog. Verder zullen we het hebben over het ziektebeeld dementie in zijn algemeenheid en hoe verder na diagnostiek.

Kom luisteren en meepraten bij het Alzheimercafé

Het Alzheimer Café is een ontmoetingsplaats voor mensen met dementie, jong en oud, voor familieleden, vrienden, hulp en dienstverleners en andere belangstellenden. Lotgenoten kunnen heel veel voor elkaar betekenen, zij herkennen wat de ander meemaakt, en wat dit voor hem of haar betekent. De ondersteuning die de aanwezigen elkaar geven is van zeer grote waarde, en de aanwezigen gaan dan ook met een voldaan gevoel naar huis.

Inloop vanaf 19.30 uur. Duur programma van 20.00 – 22.00 uur. Locatie De Coppele, Prunusstraat 69, Oisterwijk. Aanmelden is niet nodig.

 Meer over dementievriendelijk Oisterwijk