ondernemers

PaasPOPpelarij in Tiliander Oisterwijk


30 maart om 20.00 uur kan je weer genieten van PaasPOPpelarij.Met muzikanten van Het Oisterwijks Orkest (HOO) en POPschool Groovability. Een uniek evenement in een bijzondere samenwerking: Paaspoppelarij!

Het Oisterwijks Orkest (HOO) speelt in Tiliander (Foto: Annita Schepens).

In verschillende samenstellingen laten de jonge talentvolle popmuzikanten van POPschool Groovability hun kwaliteiten horen. In zelfstandige bands én in samenspel met het grote orkest van HOO. Het programma bestaat uit muziek van hedendaagse populaire artiesten en gouden popclassics. PaasPOPpelarij brengt het lente-frisse geluid van verschillende muziekstromingen bij elkaar. Al zes keer eerder zorgde Paaspoppelarij voor een volle zaal.

De muzikanten zijn hard aan het repeteren om op 30 maart hun muzikaal enthousiasme te mogen delen met een groot publiek. Om iedereen de kans te geven om te genieten van Paaspoppelarij en kennis te maken met Het Oisterwijks Orkest en Popschool Groovability, is de toegangsprijs laag gehouden. Vanaf 16 jaar €6. Voor jonge bezoekers tot 16 jaar slechts €1. Toegangskaarten zijn verkrijgbaar via www.tiliander.com Paaspoppelarij begint om 20.00 uur; de zaal is open vanaf 19.30 u.