ondernemers

Marquardt Küchen Oisterwijk: Voor je het weet sta je erin te koken…*


Sinds april 2023 realiseren wij vanuit het bruisende hart van Oisterwijk de mooiste keukenprojecten. Met een klein en betrokken team, bestaande uit Hannie, Johan en ikzelf (Wesley) ontvangen we je graag in een overzichtelijke en ruime showroom met 18 keukens op het Sprendlingenpark.

De Duitse specialist in keukens met stenen werkbladen

Het team van Marquardt Küchen Oisterwijk.

Als onderdeel van de Marquardt Küchen Nederland leveren wij Duitse kwaliteitskeukens geproduceerd met hoogwaardig materiaal. Naast graniet bieden wij een zeer breed assortiment werkbladen van diverse materiaalsoorten aan; denk aan composiet, marmer, keramiek, kwartsiet, RVS, massief hout of beton. Verder behoort een kunststof werkblad ook zeker tot de mogelijkheden. Wat betreft apparatuur zitten wij heel dicht bij de bron, we leveren heel veel merken en zijn bovendien (premium) partner van Neff en Bora.

Met ons concept ‘prijstransparantie’ zijn wij een van weinige in de branche. We tekenen en rekenen dus niet naar budget maar naar wensen, iets wat veel van onze klanten als erg prettig ervaren.

Niets is ons te veel

Wij beginnen graag met dat waar het om draait, sfeer proeven en samen ideeën opdoen, desgewenst bij jou thuis aan de keukentafel. Wij streven ernaar om met onze visie ‘Make it Personal’ net wat meer te bieden. Wij luisteren naar je en gaan samen op zoek naar jouw perfecte keuken. Landelijke sfeer of topdesign, apparatuur met de langste garantie of juiste de nieuwste snufjes, wij denken met je mee en leveren een maatwerk advies.

Ben jij op zoek naar die ideale keuken? Wij nodigen je graag uit bij ons in de showroom om jouw wensen te bespreken. Gratis parkeren voor de deur! Onder het genot van een goed ‘bakske’ koffie en op z’n tijd een lekker stuk appeltaart of een warm worstenbroodje, gaan wij graag in gesprek.

Hannie, Johan en Wesley

Marquardt Küchen Oisterwijk, Sprendlingenpark 46, Oisterwijk.
Tel. 013 – 720 0965,
oisterwijk@marquardt-kuchen.nl

 

* Uitleg over de ster in de titel leest u in onze Disclaimer