uitgelicht

Lezing over Leven met Parkinson


In de series Cultuur en Beleef in Huiskamer de Inloop wordt maandag 26 februari om 14.30 uur een lezing gegeven over Leven met Parkinson.

‘Wat weten de gastsprekers veel over hun onderwerp. Elke keer is anders, maar steeds zeer interessant.’

‘Er was ook volop gelegenheid tot het stellen van vragen.’

De eerste spreker van dit jaar is filosoof/theoloog Mevr. Ria Schoenmakers- van Osch. Zij schetst een ontroerend, onthullend en moedig beeld van iemand die zij goed kent, gelijk haar familie. Met dit verhaal verwacht ze een beter begrip, voor wat zo’n ziekte met jou en je omgeving doet. Dit onderwerp geeft de mogelijkheid tot discussie, maar kan achteraf een waardevol gesprek opleveren.

Cultuur en Beleef

Cultuur en Beleef gaat over parkinson.

Cultuur en Beleef is een activiteit speciaal voor mensen die geïnteresseerd zijn in thema’s als geschiedenis, kunst, reizen, natuur, gezondheid, religie etc. op de laatste maandagmiddag van de maand. Ook gastsprekers komen uit Oisterwijk, maar soms ook van verder weg. Cultuur en Beleef vindt iedere laatste maandag van de maand plaats van 14.30 uur tot 16.00 uur in Huiskamer de Inloop aan de Kerstraat 48 in Oisterwijk. De entree bedraagt 2 Euro, inclusief koffie/thee. Geen aanmelding nodig! De deuren gaan om 14.00 uur open.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met coördinator Moniek Lommen via 06-23370623 of mailen naar: monieklommen@contourdetwern.nl