Care Inn

Dit is waarom Karnaval Festival Moergestel is afgelast


Hieronder een verklaring van de organisatie, waarvan voor de vierde keer hun evenement niet door kan gaan; tweemaal corona, eenmaal noodweer, en nu modder.  Hierbij ook enkele foto’s van de situatie ter plaatse:

Vanuit de lucht is goed het vele water te zien rond en op het festivalterrein (Foto: Toby de Kort).

Karnaval Festival Afgelast

Met grote spijt moeten wij jullie informeren dat Karnaval Festival 2024 helaas afgelast moet worden vanwege de extreme regenval van de afgelopen dagen. Het spijt ons ten zeerste dat we dit moeten meedelen, maar de veiligheid en het welzijn van onze bezoekers, artiesten en medewerkers hebben onze hoogste prioriteit.

Een flinke modderpoel bij Karnaval Festival (Foto: Toby de Kort).

Met grote spijt moeten wij jullie informeren dat Karnaval Festival 2024 helaas afgelast moet worden vanwege de extreme regenval van de afgelopen dagen. Het spijt ons ten zeerste dat we dit moeten meedelen, maar de veiligheid en het welzijn van onze bezoekers, artiesten en medewerkers hebben onze hoogste prioriteit

De onophoudelijke regen van de laatste dagen heeft het onmogelijk gemaakt om het evenement in goede omstandigheden te laten plaatsvinden. Ondanks al onze inspanningen om het terrein te herstellen en het festival door te laten gaan, is het risico op gevaarlijke situaties te groot.

We begrijpen dat dit teleurstellend nieuws is voor iedereen die uitkeek naar dit evenement. We willen jullie bedanken voor jullie begrip en geduld in deze situatie die buiten onze controle ligt. Binnenkort ontvangen alle ticketkopers meer informatie over de gekochte tickets. 

We hopen op jullie begrip en kijken ernaar uit om jullie in de toekomst weer te verwelkomen op ons festival, onder betere weersomstandigheden.

Team Karnaval Festival

Het festival was er klaar voor (Foto: Toby de Kort).