uitgelicht

777 Mega-lolly’s en andere mooie prijzen te winnen tijdens optocht in Oisterwijks Döllekesgat


Het Schôônste Kèkerke, ofwel de mooiste tussen het publiek en dan vooral bij de jeugd, kan rekenen op lekkere en leuke prijzen!

Een paar van de winnaars uit 2023.

Voor de jeugd uit Döllekesgat die het meest carnavalesk verkleed naar de optocht komt kijken heeft de Raad van Mastendollen (RvM) ook dit jaar weer mooie prijzen in het vooruitzicht gesteld. Naast de 7x 111 mega-lolly’s die namens dit intelligente gezelschap al sinds jaar en dag tijdens de optocht worden uitgedeeld, zijn er voor het schôônst verklede Dölleke of Döllinneke t/m 12 jaar bioscoopbonnen van Pathé te verdienen! Een hiertoe vakkundig opgeleide jury van de RvM zal zondagmiddag 11 februari tijdens de optocht haar uiterste best doen om vele kinderen te belonen met een mooie prijs.

Dus beste Döllekes en Döllinnekes: trek je mooiste carnavalspak aan, kom zondagmiddag vanaf 14.11 uur in het centrum van Oisterwijk naar de optocht kijken en zorg dat je goed zichtbaar bent voor de jury!

Klik en lees meer over carnaval in onze dorpen!