uitgelicht

Zintuigwandeling met Frans Kapteijns


In deze hectische tijden is het goed om af en toe eens letterlijk stil te staan. Het stil laten worden in je hoofd. Je drukke verstand tot rust laten komen. En waar lukt dat beter dan tijdens een wandeling in de natuur.

De zintuigwandeling met voormalig boswachter Frans Kapteijns (Foto: Leny van Schijndel).

In 2024 heeft de Bibliotheek weer 4 wandelingen georganiseerd met voormalig boswachter Frans Kapteijns. Ontdek de schoonheid van de natuur in de verschillende seizoenen en met verschillende thema’s. Ontspan en geniet.

De eerste wandeling van de reeks is een zintuigwandeling. Bij deze wandeling beleef je de natuur met je zintuigen. Wat hoor je, ruik je, zie je en voel je tijdens deze wandeling in de bossen? Heb je al ooit bewust regen geroken of de geur van een boom? Hoor je het geluid van de wind door de takken? Zet je zintuigen op scherp en ervaar de natuur op een heel andere manier.

17 februari

09.00-11.00u

Gratis

Vertrek: Klein Oisterwijk

Aanmelden: oisterwijk@bibliotheekmb.nl

 

Aanduiding voor Klein Oisterwijk

Klein Oisterwijk, Oirschotsebaan 6, Oisterwijk (grote parkeerplaats bij het houten chalet).