Care Inn

Gratis toegang bij EKWC open deuren op KVL Oisterwijk


27 januari van 14.00 tot 17.00 uur opent het EKWC haar deuren voor Test Case XXX.

Op het EKWC worden kunstige voorwerpen gemaakt.

Op deze middag tonen de aanwezige residenten hun werkproces. Er is gelegenheid om de studio’s en werkplaatsen te bezoeken en met de kunstenaars in gesprek te gaan. Deelnemers die hun residentie net hebben afgerond tonen hun werken in een kleine presentatie. Tevens zijn er nieuwe aanwinsten in de EKWC winkel te bewonderen en is de koffiebar open.

Deelnemers
De aanwezige deelnemers zijn: Marlou Breuls (NL), Jesus Canuto (ES), Reihan Ebrahimi (CA), Elena Giolo (BE), Ana Guedes (PT), Marte van Haaster (NL), Milou van Ham (NL), Hadi Jamali (IR/CA), Studio Joachim-Morineau (FR), Brigitte Louter (NL), Benny Nilsen (SE), Anne Orlikowska (PL), Victoria Pacheco (MX), Matilde Patuelli (IT), Anna Lotte Peperkamp (NL), Pieter van der Schaaf (NL), Mette Sterre (NL), Leo van Vegchel (NL) en Julian Vogel (CH).