ondernemers

Nemelaer Haaren verliest van Halsteren


Lang leek Nemelaer eindelijk weer eens te winnen. Op de valreep wisten de gasten uit Halsteren alsnog de 3-1 voorsprong om te buigen naar een 3-4 winst.

Halsteren kwam op bezoek in Haaren, en won.

Een uur was Nemelaer de bovenliggende ploeg, zonder groots te spelen. De gasten wisten geen vuist te maken. Uit een vrije trap van Dennis v Berkel kan Joeri Vugts de bal op doel koppen. Hij weet de moeilijke rebound miraculeus tot doelpunt te promoveren. 1-0(18). Onverwacht komen de gasten op gelijke hoogte. Uit een hoekschop kopt de sterke Jeroen Beerendonk binnen. 1-1(29). Met een goed gevoel gaat Nemelaer pauzeren als Giel vd Ven een hoekschop van Joeri direct op de pantoffel neemt en vanaf 5 mtr binnen knalt. 2-1(45). Niet lang na de pauze zorgt Joeri voor een comfortabele voorsprong. Hij wordt, vertrekkende vanaf de middenlijn, perfect gelanceerd door Jasper van Venrooij en weet vervolgens beheerst af te werken. 3-1(49). Met de verschillende wissels proberen de gasten de verdediging van Nemelaer te ontregelen. Dat lukte sporadisch, maar ze knokten zich wel in de wedstrijd. Niet lang voor het einde kopte de ingevallen Jasper Gunter de aansluitingstreffer uit een hoekschop in 2 pogingen over de doellijn. 3-2(80). De gasten ruiken bloed en gaan vol voor een resultaat. Nemelaer heeft moeite om te profiteren van de ontstane ruimte en moet zich beperken tot een opportunistisch verdedigen. Rogier Benschop profiteert van onachtzaamheid en scoort op de valreep de niet meer verwachte gelijkmaker. 3-3(90). Het leed wordt nog erger voor Nemelaer als in de blessuretijd wederom Gunter uit een scrimmage weet te scoren. 3-4. (92)

In de slotfase verdwijnen 3 meer dan welkome punten ineens als sneeuw voor de zon waardoor Nemelaer met een enorme kater achter blijft. Ondanks de meer dan gewaardeerde inzet van de hele selectie lukt het nog niet deze te belonen met de broodnodige punten.

Zondag gaat Nemelaer op bezoek bij Wittenhorst in Horst.