Care Inn

Nemelaer Haaren uit de beker


In een matige eerste helft komen de gasten aan de leiding maar trekt Nemelaer de stand kort voor de pauze gelijk.

Nemelaer Haaren tegen de Roda Boys.

Na een sterke fase na de pauze komt Nemelaer op voorsprong. Na dik een uur spelen worden de gasten effectiever en lopen weg. In de slotfase kan Nemelaer het tij niet meer keren waardoor Roda Boys zich plaatst voor de laatste 16 in de beker competitie.

In de eerste wedstrijd na de winterstop was de bezetting nog niet optimaal en oogde het team ook enigszins onwennig. Doelman Luca v Overveld houdt het team op de been. Tan opent de score door een afgeslagen voorzet binnen te schieten. 0-1(40). Kort na deze openingstreffer zet Luuk Vermeer een mooie aanval op die hij zelf binnen knalt vanaf 20 mtr. 1-1(42).

Nemelaer komt sterker uit de kleedkamer en domineert. Joeri Vugts speelt zich knap vrij en scoort beheerst. 2-1(56). Onverwacht knokt de tegenstander zich weer in de wedstrijd. Nils Loef is een plaag voor de defensie en tikt een diepe bal binnen. 2-2(63). De gasten worden sterker en ook effectief in de afronding. Loef tikt een voorzet richting de 2e paal knap binnen. 2-3(74). Uit een snelle uitbraak scoort Turken beheerst. 2-4(80). Kort voor het einde kopt Luuk Vermeer een voorzet van Matthijs de Waal binnen. 3-4(90). Het slotoffensief wordt door Roda Boys afgestraft. Loef profiteert van onachtzaamheid en scoort simpel 3-5(93).

Nemelaer kan zich volledig gaan richten op de competitie en hervat deze a.s. zondag om 14:00 bij Juliana’31 in Malden.