Care Inn

Jouw carrière bij Hoppenbrouwers*


Hoppenbrouwers is een bedrijf met een rijke geschiedenis die meer dan 100 jaar teruggaat.

Begonnen als een eenmanszaak, heeft het zich ontwikkeld tot een vooraanstaande speler in de technische dienstverlening. Met een breed scala aan diensten en een focus op duurzaamheid en innovatie, is Hoppenbrouwers een aantrekkelijke werkgever voor iedereen die gepassioneerd is over techniek.

Diversiteit in diensten

Hoppenbrouwers onderscheidt zich door een breed aanbod aan technische diensten. Het bedrijf is actief in zowel de particuliere als zakelijke sector, waarbij het diensten aanbiedt zoals installatie en onderhoud van CV-ketels, warmtepompen, airco’s, laadpalen, zonnepanelen, en thuisbatterijen. Daarnaast adviseert Hoppenbrouwers over welke installaties het best passend zijn. Deze verscheidenheid biedt medewerkers een kans om in diverse gebieden te werken en zich te ontwikkelen.

Technische innovatie en duurzaamheid

Kom even langs voor een koffietje… (Bron: Werkenbijhoppenbrouwers.nl)

Als een bedrijf dat streeft naar de titel van beste en duurzaamste technisch dienstverlener in Nederland, zet Hoppenbrouwers sterk in op innovatie. Werknemers krijgen de kans om te werken aan projecten die niet alleen technisch uitdagend zijn, maar ook bijdragen aan een duurzamere toekomst.

Werken bij Hoppenbrouwers

Werken bij Hoppenbrouwers betekent deel uitmaken van een bedrijf dat waarde hecht aan de ontwikkeling van haar medewerkers. Het bedrijf biedt diverse mogelijkheden voor professionele groei en persoonlijke ontwikkeling. Of je nu een ervaren technicus bent, iemand die een carrièreswitch overweegt, of geïnteresseerd bent in rollen zoals werkvoorbereider of een baan als projectleider elektrotechniek, Hoppenbrouwers biedt kansen voor iedereen.

Toegankelijkheid voor beginners

Een belangrijk aspect van Hoppenbrouwers is de openheid voor mensen die nieuw zijn in de techniek. Met programma’s voor omscholing en training biedt het bedrijf de kans om technische vaardigheden vanaf de basis te leren. Dit maakt Hoppenbrouwers tot een ideale plek voor diegenen die hun eerste stappen in de technische sector willen zetten.

Hoppenbrouwers staat bekend om zijn kwalitatieve dienstverlening en heeft zich over de jaren heen ontwikkeld tot een allround technisch dienstverlener. Met een sterke nadruk op innovatie, duurzaamheid en medewerkerontwikkeling, is het een uitstekende plek voor iedereen die geïnteresseerd is in een dynamische en betekenisvolle carrière in de techniek.

* Uitleg over dit bericht, de ster in de titel en de ‘pen met munten’ leest u hier