Care Inn

Jeugd haalt meer dan 10.000 euro op voor Trinitas Oisterwijk


Afgelopen jaar hebben de jeugdleden van Trinitas nog meer loten verkocht en zo een recordbedrag opgehaald van maar liefst 10.723,20 euro. Dit is ruim 1.500 euro meer dan vorige editie.

Enkele van de toppers, jeugdleden die veel loten hebben verkocht (Bron: Trinitas)

Eind november zijn de topverkopers in het zonnetje gezet met een Eredivisie-bal. Verkopers die 25 of meer loten verkochten ontvingen een Grote Clubactie Medaille en iedereen die 10 loten of meer verkocht ontving een bon voor de kantine. De absolute topverkoper, was net als vorig jaar, Mick Smans van de JO9-5 met 114 verkochte loten! Super gedaan Mick!

Van de opbrengst zijn eerder nieuwe goaltjes voor de trainingen aangeschaft en binnenkort komt er ook een nieuwe voetbaltafel in de kantine. Ook zullen er nog extra trainingsgoaltjes worden gekocht. Eerder was het idee om een interactieve voetbalmuur te kopen, echter is dit door de stijgende kosten hiervan helaas een te grote investering. Het opgehaalde geld zal volledig worden besteed aan activiteiten en materialen voor de jeugdleden.

De Projectgroep Grote Clubactie Trinitas bedankt iedereen die de club gesteund heeft door het (ver)kopen van loten. Je kunt op de website van de Grote Clubactie zien of je prijs hebt.