ondernemers

Gratis leren bridgen via online cursus door Oisterwijker


Altijd al willen bridgen? Omdat het leuk is om samen met anderen te kaarten? Omdat je van uitdagingen houdt? Of het een leuke tijdbesteding is? Maar vond je het te ingewikkeld of kwam het gewoon niet zo goed uit? Grijp dan nu je kans! Neem deel aan de gratis online bridgecursus voor beginners.

Doe je mee?!

Een cursus, via de mail, die je enthousiast maakt, met nieuwe stof en veel oefeningen. En met begeleiding, in je eigen tempo, wanneer het jouw uitkomt en gewoon bij jou thuis. Volg de cursus alleen of beter nog met drie andere beginners, vrienden, buren of familie. Dan kun je ook met elkaar oefenen en de lessen in de praktijk uitproberen. En als je je bridgekennis wil opfrissen, dan kan dat natuurlijk ook.

Deze online bridgecursus van 17 lessen is een landelijk initiatief om meer mensen te leren bridgen. Er staan in het land meer dan 200 coaches klaar voor de begeleiding. Die leiden je door de cursus en je kunt er via de mail terecht voor vragen en uitleg.

‘Ik ben Kees van Elderen en heb me als vrijwilliger daarvoor aangemeld. Vooral omdat ik al jaren met veel plezier bridge en het spel van harte kan aanbevelen. Als er voldoende animo is kunnen we aanvullend ook oefenbijeenkomsten organiseren. Belangstelling? Zo ja, geef je dan bij mij op voor de eerste les. ‘ Aanmelden of meer informatie opvragen kan via de mail op keesvanelderen@planet.nl.