ondernemers

Gezin komt voor kinderkleding naar Sociaal Huis Oisterwijk


Sociaal Huis Oisterwijk, een plek waar je ook terecht kan voor kinderkleding, zo blijkt uit dit verhaal:

Stapels babyspullen vinden hun weg naar een goede bestemming (Bron: Facebook Sociaal Huis Oisterwijk).

Er komen inwoners uit onze gemeente naar de kledingbank. Ze helpen, ondersteunen een jong gezin. Er is een baby’tje, echter weinig tot geen spulletjes ook voor het andere kindje is er niet veel vertelt het echtpaar. Een vrijwilliger neemt het echtpaar mee in de rondleiding op onze locatie in Haaren en vertelt wat er allemaal aanwezig is en waar het gezin bij ons voor terecht kan.

Een kopje koffie een koekje en ondertussen worden er tassen gevuld met warme kleding, jasjes, schoentjes, buggy, kinder en baby speelgoed. Menstruatie producten voor de moeder, een tas gevuld met houdbare producten, en ook werden de kinderen ingeschreven voor hun verjaardag. Voor hun verjaardag mogen ze een cadeaupakket ophalen en een slagroom schnitte. De volgende keer komt het gezin mee zodat zij zelf de weg weten te vinden naar het Sociaal Huis.

Helpt u ook mee, doneer dan u kleding en schoeisel wat u niet meer draagt. Kleding voor volwassenen en kinderen. Ook schoenen, mutsen, sjaals en handschoenen ( compleet ) zijn ook van harte welkom voor volwassen en kinderen. Ook andere (winter)kleding zijn hard nodig. Wilt u kleding doneren, u mag uiteraard ook gelijk de locatie bekijken zodat u een indruk krijgt wat er allemaal gebeurt bij Sociaal Huis Oisterwijk, locatie Haaren.

U treft deze locatie aan de Mgr. Bekkersplein 2 (ingang aan de achterzijde van het gebouw) in Haaren. Openingstijden voor inleveren van kleding en dergelijke: Dinsdag ( is de kledingbank open ) van 13:00 uur tot 14:30 uur; woensdag 13:00 uur tot 15:30 uur; donderdag 9:30 uur tot 11:30 uur. Voor meer informatie: Info @sociaalhuisoisterwijk.nl of bel 06-47933872.