ondernemers

Ga vrijwillig aan de slag in Oisterwijk!


Heb jij een uurtje over? Geef het aan een ander. In de gemeente Oisterwijk is er een groot aanbod van vrijwilligerswerk. In Aan de Slag! Zetten we een aantal vacatures voor je op een rijtje. In de vacaturebank vind je er nog veel meer.

Tip: Als organisatie zelf ook een vacature plaatsen? Gebruik de eerder ontvangen link, of stuur een mail naar het vrijwilligerssteunpunt met de vraag de link alsnog te sturen.

Vacatures 

  • Vrijwilliger op het AZC voor de peuterspeelzaal of het geven van fietslessen voor een dagdeel per week
  • Groene vingers die het leuk vinden om (om de week) onderhoudsklusjes in de tuin te doen zoals grasmaaien of bladeren opruimen.
  • Ondersteuning bij thuisadministratie waarbij je eens in de 2 weken een gezin helpt.
  • Taalbegeleiding voor kinderen waarbij je spelenderwijs werkt aan een taalrijke toekomst. Beschikbaarheid is in overleg.
  • Chauffeurs om bewoners met eigen vervoer naar Stichting Inlooppunt te brengen.
  • Taalmaatjes die regelmatig tijd kunnen maken voor volwassene of kinderen die de Nederlandse taal beter willen leren kennen. (Interesse of meer weten? Stuur een mailtje naar info.oisterwijk@contourdetwern.nl en vermeld de vacaturetitel)
  • Extra handjes bij het verzorgen van een gezellige dorpslunch in Haaren die 4 keer per jaar plaatsvindt. (Interesse of meer weten? Stuur een mailtje naar info.oisterwijk@contourdetwern.nl en vermeld de vacaturetitel)
  • Bezoekmaatjes die regelmatig iemand een gezellige middag bezorgt. Door thuis koffie te drinken, een spelletje doen of een wandeling te maken. (Interesse of meer weten? Stuur een mailtje naar info.oisterwijk@contourdetwern.nl en vermeld de vacaturetitel)
  • Creatieve organisator die meedenkt en invulling geeft aan een nieuwe activiteit op zondag in Haaren. Bijvoorbeeld samen fietsen of een spelletjesmiddag. (Interesse of meer weten? Stuur een mailtje naar info.oisterwijk@contourdetwern.nl en vermeld de vacaturetitel)
  • Winkelmedewerker Kerhovense Molen, die het leuk vindt om mee te helpen in de winkel. In het voorjaar en de zomer kan je ook aan de slag in de bediening.
  • Tuinderij de Es is opzoek naar een Gastheer/Gastvrouw die het leuk vindt te helpen met het bereiden van de lunch, te wandelen, mee te helpen met activiteiten voor de ouderen en het uitvoeren van lichte huishoudelijke taken.

Aanmelden

Kom jij helpen bij de Kerkhovense Molen?

Belangstelling voor een van de bovenstaande vacatures of benieuwd naar meer aanbod? Klik dan op de onderstaande link. Reageren kan rechtstreeks via het bij de vacature vermelde mailadres.

Wil je weten of vrijwilligerswerk iets voor je is? Of wil je iets doen maar weet je nog niet wat? Er zijn zowel binnen ContourdeTwern als daarbuiten tal van mogelijkheden. We denken graag met je mee in een vrijblijvend gesprek. Interesse? Neem dan contact op met het vrijwilligerssteunpunt per mail of telefoon.

 Vrijwilligers Vacaturebank (klik hier)
Contactgegevens vrijwilligerssteunpunt

Tel. 013-5284080 / 06 538 16 344 (Silvana Stijak, Coördinator Vrijwilligerssteunpunt
Mail: vrijwilligerssteunpuntoisterwijk@contourdetwern.nl

 

DTZ logo low