uitgelicht

Feestelijke expositie Fotogroep Fomo 2024


De jaarlijkse expositie van Fotogroep Fomo is te bekijken van vrijdag 12 tot en met zondag 14 januari 2024 in Cultuurcentrum Tiliander aan de Spoorlaan 82c in Oisterwijk. Dit keer met een feestelijk tintje want ze bestaan 40 jaar!

Fotogroep Fomo telt 30 gepassioneerde amateurfotografen, ieder met een eigen stijl van fotograferen. Dat is terug te zien in de expositie: deze kent een grote verscheidenheid aan onderwerpen en invalshoeken: o.a. landschappen, macrofoto’s, portretten, architectuurfoto’s, abstracte beelden en dronefoto’s. Diverse Fomo-leden zijn het afgelopen seizoen succesvol geweest bij landelijke fotowedstrijden zoals: Foto Individueel, Benevisie en Foto Nationaal. Ook hadden zij succes als club: ‘Bij de Bondsfotowedstrijd 2024 (een wedstrijd voor fotoclubs die zijn aangesloten bij de Nederlandse Fotobond) behaalde Fomo van de 133 deelnemende clubs een prachtige 5e plaats! We hebben geprobeerd deze kwaliteit ook in onze expositie tot uitdrukking te laten komen.’

Meer

Een werk van Mariëlle v.d. Wiel: ‘Gelaagd landschap Nederland’.

Naast de circa 90 foto’s presenteert FOMO ook dit jaar weer een aantal audiovisuele series. Vanwege hun 40-jarig bestaan dit keer de beste series van de afgelopen jaren, aangevuld met enkele nieuwe series. Ook kinderen zijn welkom! ‘Wij hebben weer een leuke speurtocht uitgezet waarin kinderen op zoek kunnen gaan naar details op de foto’s van de expositie.’

De expositie in Cultuurcentrum Tiliander is geopend op vrijdag 12 januari van 20:00 tot 22:00 uur, zaterdag 13 januari van 12:00 tot 17:00 uur en zondag 14 januari van 11:00 tot 17:00 uur. De entree is gratis!