ondernemers

De Posthoorn: De plek om je feest te vieren *


Van baby-shower, kinderfeestje, familiedag tot 60-jarige bruiloft: Taverne de Posthoorn in Oisterwijk is DE locatie waar je een onvergetelijke dag beleeft. Midden tussen de Oisterwijkse bossen en de Kampina, wat ook een ideale uitvalsbasis is om een mooie wandeling te maken.

Taverne de Posthoorn heeft een mooie sfeervolle zaal.

De Posthoorn beschikt naast het sfeervolle restaurant met een groot terras en midgetgolfbaan over een mooie zaal met lichtkoepel waar een feest gegeven kan worden. De zaal heeft een eigen bar en eigen toiletgroep met invalidentoilet. Van zaalhuur tot een volledig verzorgd feest met buffet, high tea of barbecue: bij de Posthoorn is veel mogelijk. Er kan tijdens het feest gratis gebruik gemaakt worden van de midgetgolfbaan en de kinderen kunnen zich vermaken in de grote speeltuin of met de vele spellen en sjoelbakken die aanwezig zijn. En is het mooi weer? Dan zal een deel van het terras voor jullie gezelschap gereserveerd worden. De Posthoorn beschikt over een ruime, gratis parkeerplaats voor eigen gasten.

Groepen- en bedrijfsuitjes

Taverne de Posthoorn biedt ook vele mogelijkheden voor groepen- en bedrijfsuitjes. Er zijn verschillende arrangementen waaronder een tocht met E-choppers en afsluitend barbecue. Hier is afgelopen jaar veel gebruik van gemaakt en zal ook dit jaar weer aangeboden worden. Kijk voor de vele mogelijkheden op de website: www.tavernedeposthoorn.nl

Afgelopen jaar heeft de Posthoorn al vele succesvolle feesten en uitjes mogen verzorgen en ook dit jaar staan gastheer Ton Oerlemans en gastvrouw Anoesjka van Pelt met hun team weer graag klaar om iedereen een onvergetelijke dag te bezorgen.

Er is een muziekinstallatie aanwezig en Ton en Anoeska kunnen ook suggesties kunnen doen voor live muziek.

Voor meer informatie kunt u bellen naar 06-14679138 of stuur een mail naar info@tavernedeposthoorn.nl

Een leuke rit met een E-chopper, daarna de barbecue.

* Uitleg over de ster in de titel leest u in onze Disclaimer