uitgelicht

Studenten fotovakschool exposeren voor hun afstudeerproject in Oisterwijk.


Op zaterdag 13 januari hopen zeven studenten van de Nederlandse Academie voor Beeldcreatie/De Nederlandse Fotovakschool Eindhoven af te studeren voor hun deeltijd vakopleiding.

Deze zeven studenten exposeren in De Krekul Oisterwijk

Het afstudeerproject van de Fotovakschool bestaat uit het organiseren van een foto expositie van recent gemaakt fotowerk op een externe locatie. Een positieve beoordeling betekent het behalen van het felbegeerde vakdiploma waarvoor de studenten de afgelopen twee jaar hard hebben gewerkt.

Zeven fotografen betekent ook zeven heel verschillende richtingen fotografie die gepresenteerd zullen worden. Macro natuurfotografie, fotografie van recreatieve projecten, fine-art natuurfotografie, portretfotografie, reisfotografie, mens en dier, en boudoirfotografie zijn vertegenwoordigd tijdens de presentatie.

De studenten hebben gekozen voor De Krekul in Oisterwijk omdat hun docent vakfotografie ook als docent aan De Krekul verbonden is. Gedurende de ochtend wordt het werk beoordeeld en in de middag krijgen de studenten de uitslag. Belangstellenden zijn vanaf 13.30 uur welkom om het eindexamenwerk en de portfolio’s van de aanstormende vakfotografen te komen bekijken. De expositie is gratis toegankelijk.

De Krekul vind je aan de Nicolaas van Eschstraat 30, 5061 VT Oisterwijk.