ondernemers

Nemelaer Haaren verliest van Goes

Bij de sterke tegenstander in Goes weet Nemelaer de goede kansen in het begin van de wedstrijd niet te benutten. Dat lukte Goes bij zijn eerste serieuze kans wel, waarna het de bovenliggende partij werd en in de tweede helft de overwinning over de streep trekt.

Goes – Nemelaer werd 3-1

Al vroeg in de wedstrijd moet de doelman van Goes snel z’n doel uit om de bal voor de voeten van Giel van de Ven weg te plukken. De doelman was op tijd, maar kon de bal niet klem pakken. Hierdoor liep de aanval verder, een voorzet volgde, waardoor Sander van de Wiel de bal enkel hoefde aan te tikken op de doellijn. Het lukte Sander helaas niet de bal over de doellijn te werken. Nemelaer wist nog een paar goede kansen te creëren maar weet het net niet te vinden. Na de eerste 20 minuten had Nemelaer voor moeten staan. Het veld was lastig te bespelen door wind en regen. Goes werd iets beter zonder goed te voetballen en opent de score. Franse bediende met een steekbal Mitchell de Nooijer die de bal terug legt op Sjoerd Verhulst. De gelegenheidsspits schoof beheerst de 1-0 in de hoek. 1-0(19). Nemelaer krijgt kort voor de pauze de deksel op de neus. Net binnen het strafschopgebied draaide Franse weg en speelt zich knap vrij tussen een aantal verdedigers, had ook enig geluk maar hij schuift de bal knap binnen. 2-0 (45).

Nemelaer komt strijdvaardig uit de rust. Naarmate de wedstrijd vordert vloeien de krachten weg en weet Goes af en toe gevaarlijk te worden maar stuit vaak ook op doelman Rick Pijnenburg. Pas laat in de wedstrijd valt de genadeslag. Met een hakbal van De Nooijer komt De Smit in een buitenspelsituatie vrij voor Rick en scoort. 3-0(84). Ties Boogaers krijgt de eretreffer op zijn naam als zijn vrije trap vanaf 20 mtr in het doel verdwijnt. 3-1(89).

Nemelaer heeft geknokt voor wat het waard was, heeft ook kansen gehad maar verliest vooral ook door de individuele kwaliteiten van een Goes dat inmiddels al 7 contractspelers voor het nieuwe seizoen heeft gecommuniceerd.

Zaterdag gaat Nemelaer op bezoek bij Sarto voor een plek in de volgende ronde van de beker. Wedstrijd start om 14:00!