ondernemers

Nemelaer haaren door naar beker na winst op Sarto

In een sterke 1e helft vergeet Nemelaer het verschil in meer doelpunten uit te drukken. In de 2e helft klopt een goed Sarto nadrukkelijk op de deur, maar het weet niet te scoren.

Nemelaer won van Sarto

Voor de wedstrijd is bekendgemaakt dat Nemelaer op zoek gaat naar een nieuwe hoofdtrainer voor het volgende seizoen. Door een verschil van inzicht over het beleid en de invulling van de toekomstvisie stopt de samenwerking met Roland Schuermans na dit seizoen. Vol vertrouwen gaan de club en trainer de 2e helft van het seizoen in de 4e divisie tegemoet.

Bij Sarto start Nemelaer sterk en creëert ook een aantal goede mogelijkheden om de score te openen. De gastheer bijt af en toe van zich af. Na krachtig optreden van Florus Bressers en Luuk Vermeer bij een hoekschop van Sarto is het Giel van de Ven die Jasper van Venrooij vrij voor de doelman zet. Beheerst weet Jasper de bal binnen te schuiven. 0-1(21). Nemelaer blijft beter en als Giel vrij voor de doelman komt, kan hij een comfortabel verschil op het scorebord brengen. Helaas verslikt hij zich in de doelman. In de 2e helft moet Nemelaer veelvuldig het initiatief laten aan Sarto. Doelman Luca van Overveld bleek op de noodzakelijke momenten een sta-in-weg en kort voor het einde wordt een grote kans naast het doel geschoten. Nemelaer trekt de overwinning over de streep en gaat hierdoor naar de volgende ronde van de beker. De mannen kunnen genieten van een paar weken rust.

Nemelaer hervat de competitie op 21 januari en gaat dan op bezoek bij Juliana’31 in Malden.