ondernemers

Koninklijke Onderscheiding voor Corry Erven uit Moergestel


Mevrouw Corry Erven uit Moergestel heeft woensdag uit handen van Burgemeester Janssen tijdens een vergadering van de verwantenraad van woonvoorziening Martino Oisterwijk een Koninklijke Onderscheiding mogen ontvangen.

Huize Martino in Oisterwijk (Bron: Google Maps)

Vanaf 1998 zet mevrouw Erven zich in voor woonvoorziening Martino in Oisterwijk (Amarant). Ze zet zich vrijwillig in voor uitstapjes, activiteiten en de jubileumcommissie, verzorgt inkopen voor de sinterklaasviering, is vaste begeleiding bij de wekelijkse sjoelavond en in het verleden van een muziekgroepje.

Plots is daar de burgemeester… (Foto: Masja Vlaminckx).

Daarnaast is ze altijd alert op zaken in de media die mogelijk voor de cliënten van toepassing zijn en benadert vervolgens de desbetreffende personen of organisaties voor nadere informatie en achtergronden. Vanaf 1998 is mevrouw Erven tevens mantelzorger voor haar zus Nelly die in woonvoorziening Martino woont.

Vanaf 2005 is mevrouw Erven lid van de verwantenraad van woonvoorziening Martino in Oisterwijk (Amarant). De verwantenraad behartigt de belangen van cliënten en hun verwanten in woonvoorziening Martino. Daarnaast geeft de raad mee vorm aan beleid en praktijk van de zorg aldaar, bereidt beleids- en vergaderstukken voor, bestudeert stukken en zoekt wetgeving uit, organiseert voorlichtings- en medezeggenschapsbijeenkomsten voor verwanten en vergadert mee.

 

Van harte gefeliciteerd! (Foto: Masja Vlaminckx).