ondernemers

Kom met Ladies Cirkel Oisterwijk dansen voor het goede doel


Verwacht je een januari-dip, of denk je klaar te zijn met de goede voornemens, of heb je nu gewoon al zin in een feestje?! Wat de reden ook is, kom op 27 januari om 20.00 uur naar Arbie’s beachhouse in Berkel-Enschot. Daar organiseert Ladies’ Cirkel Oisterwijk namelijk een Dance4Good-feest met als thema Sparkling Disco.

 

De dames organiseerden eerder ook al een spetterend feest!

Wie zijn wij? Wij zijn 16 enthousiaste, betrokken en bevlogen jonge vrouwen die lid zijn van Ladies’ Circle Oisterwijk en Tilburg. Samen zetten wij ons in voor lokale goede doelen en regelmatig gaan we daar bij zelf actief aan de slag. Maar we houden ook van een gezellige borrel of een goed feest. Daarom organiseren wij regelmatig een Dance4Good-feest, een dansfeest waarbij de opbrengst gaat naar het goede doel.

Dit jaar is dat goede doel Sterk Huis. Deze Tilburgse hulpverleningsorganisatie helpt mensen in een lastige thuissituatie. Ze helpen mensen sterkte en veerkracht ontwikkelen zodat ze beter opgewassen zijn tegen de uitdagingen van het leven. Met de opbrengsten van ons feest gaat Sterk Huis een kookatelier oprichten. In dit kookatelier kunnen mensen werkervaring opdoen in de keuken en door actief bezig te zijn hun maatschappelijke positie versterken.

Help jij ons mee om Sterk Huis te ondersteunen? Trek dan je glitterpak aan (een spijkerbroek mag ook hoor!) en kom samen met ons dansen.

 

Kaarten zijn te koop via: Dance4good.eventgoose.com