ondernemers

Geweldig leuke Winterglow en huldiging Marialinde in centrum Oisterwijk (+ Film + Fotoserie)


Afgelopen vrijdagavond was het centrum van Oisterwijk ingericht als winter-/ kerstmarkt, met verschillende muziekgroepen, kraampjes, spelletjes, warme dranken en extra bijzonder dit jaar de huldiging van de oude Linde achter het raadhuis tot Marialinde, Boom van het Jaar (zie video onder).

Jong en oud genieten van Winterglow (Foto: Annita Schepens)

Er was een arrenslee, uiteraard was er een Kerstman en een Winterkoning, diverse lekkernijen,¬† en ook de winkels waren open. Voor de kinderen was er een met 250 lampionnen ‘uitverkocht’ (gratis) lampionnenparade en een speurtocht van IVN. Op het Oude Raadhuis werd met een projector lichteffecten getoond.

Muziek

Het was goed druk in het Oisterwijkse centrum, en er waren deze vrijdag veel optredens van lokale muziektalenten. Het Oisterwijkse Orkeste (HOO) samen met Showband Taxandria, een ensmenble van Asterius, Kathleen Willems, Vals Alarm en Popwise. Toneel en theater werd verzorgd door Trappaf, het Steltentheater en er was een Lichtjongleur.

Niet te vergeten deze avond, maar de gehele Kerst- en Nieuw periode staat er weer een ijsbaan (klik) en de Kerststal is te bewonderen (klik).

Annita Schepens heeft van dit alles weer een mooie fotoserie gemaakt (klik hier); Oisterwijk in Beeld verzorgde twee video’s (zie onder).

Bekijk hier meer video’s uit onze dorpen, met ook diverse Kerst activiteiten.