ondernemers

Gemeente Oisterwijk organiseert bijeenkomst


Ondernemers uit Oisterwijk, Moergestel, Haaren en Heukelom zijn 12 december welkom hun reactie te geven op de nieuwe economische visie voor de gemeente Oisterwijk.

Volgens opgave afgelopen drie jaar geen klachten over wangedrag bij ambtenaren in Oisterwijk.

Eind maart kwam de gemeente met ondernemers bij elkaar in Tiliander om de huidige economische situatie in onze gemeente te bespreken. Zij bespraken trends en ontwikkelingen op het gebied van economie en werkgelegenheid, winkelgebieden en detailhandel, arbeidsmarkt, bereikbaarheid en ruimte om te ondernemen. In juli vond een raadsontmoeting plaats en is gediscussieerd met de raad over de economie. Daarna is gewerkt aan een conceptvisie die nu aan de ondernemers wordt voorgelegd.

De bijeenkomst is dinsdag 12 december van 15.30 tot 17.00 uur. De locatie volgt nog, afhankelijk van het aantal aanmeldingen. Wil je erbij zijn? Meld je dan aan voor donderdag 7 december via het ondernemersloket@oisterwijk.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Natasja Vogels, beleidsadviseur economie, recreatie en toerisme of Accountmanager Inge Adriaansen-Cupido via 013 – 529 13 11.