ondernemers

De laatste AZC nieuwsbrief van het jaar


Volgens locatiemanager Mieke van de Winkel ‘bleef het in Oisterwijk relatief rustig met betrekking tot incidenten,’ en dat ondanks de landelijke hectische opvangproblematiek. We zijn wel volop bezig geweest met activiteiten waarvan een deel terugkomt in deze nieuwsbrief.’

Sinterklaas op het AZC in Oisterwijk (Bron: COA).

Ieder kwartaal blikt het AZC Oisterwijk terug op hoe het op de opvanglocatie gaat, en daarbij nemen zij ook de tijdelijke locatie Reebok mee. Op de Reebok worden met name vergunningshouders opgevangen, hetgeen voor beide plekken – zo concludeerde ook onze redactie eerder dit jaar (klik) – veel rustiger verloopt dan een aantal jaren terug.

‘Verder was het ook een jaar waar samen met alle betrokkenen een voorlopig ontwerp voor de nieuwe herontwikkeling is vormgegeven. Dit wordt nu verder uitgewerkt en hier komen we in het nieuwe jaar zeker op terug.’ Die nieuwe ontwikkeling betreft de nieuwbouw van de AZC locatie in Oisterwijk, waarmee volgend jaar een start wordt gemaakt.

Nog net voordat de Kerstman in Oisterwijk aankomt, blikt de nieuwsbrief ook nog even terug op Sinterklaas, en meer recent een bezoek aan de ijsbaan in het centrum van Oisterwijk.

Klik hier en lees hier de volledige nieuwsbrief van AZC Oisterwijk