ondernemers

Wintertijd is er voor reflectie en om rust te nemen *


De winter is een tijd om naar binnen te keren, te reflecteren, rust te nemen.Het lichaam en de geest kunnen daarbij wel ondersteuning gebruiken en een massage is daarvoor bij uitstek het juiste middel.

Het team van Prevente Oisterwijk.

De winter is ook de tijd om er voor elkaar te zijn, voor elkaar te zorgen, warmte licht, aanraking. De decembermaand staat in teken van; “aan elkaar geven” en wat is mooier, warmer, aandachtiger dan een welkome massage. Wij van Prevente zijn daarin gespecialiseerd. Prevente heeft ook cadeaubonnen voor om deze te kunnen geven aan die wie u lief is.

De maand december is ook de laatste maand om gebruik te maken van de vergoedingen van 2023, maar op tijd inplannen is wel een vereiste daar deze maand de drukste van het jaar is. Ook is het in 2024 natuurlijk weer mogelijk gebruik te maken van de vergoedingen door de zorgverzekeraar (afhankelijk van uw polis).

Ons team is divers en voor elke klacht of elke vraag is er een oplossing te vinden, elke massagevorm heeft een specifiek doel, een lichaam kan op vele manieren geraakt worden en het één is niet beter of slechter, de voorkeur ligt bij de ontvanger.

Er zijn voordeelkaarten voor regelmatige massages die als bonus een gratis massage bieden. Er is een strippenkaart voorhanden waarbij de 11e massage een korting van 15% biedt.

U kunt eenvoudig online boeken en voor specifieke vragen kunt u altijd bellen.

Met warme groet en tot ziens,

Het team van Prevente wenst u een warme rustgevende wintertijd en fijne feestdagen.

Monica, Trudy, Frank, Monique, Marga, Margareth, Sukanya, Ismary, Janneke, Chutima , Antonio, Aungkana, Irene, Yupavee, Jacqueline.

* Uitleg over de ster in de titel leest u in onze Disclaimer