Care Inn

Nieuwe lezing bij Cultuur en Beleef


In Huiskamer de Inloop, Kerkstraat 48 te Oisterwijk is op maandag 27 november een lezing over fotograaf Stephan Vanfleteren. Entree vanaf 14.00 uur, start lezing 14.30 uur. De kosten bedragen 2 euro inclusief koffie of thee. Geen aanmelding nodig.

Huiskamer De Inloop

Cultuur en Beleef is een activiteit voor mensen, die geïnteresseerd zijn in thema’s als geschiedenis, kunst, reizen, natuur, religie etc. Deze activiteit vindt plaats op de laatste maandagmiddag van de maand van 14.30 uur tot 16.00 uur, inclusief koffie- of theepauze. Het kan gaan over lokale onderwerpen maar ook bredere maatschappelijke thema’s.

De Belgische Fotograaf Stephan Vanfleteren (Kortrijk, 1969), is een zeer veelzijdig en internationaal befaamd fotograaf die veelal werkt in zwart-wit. Zijn werk is zeer vaak te zien geweest in De Morgen, Paris Match, Le Monde, Die Zeit, en in Nederland vaak gepubliceerd in de Volkskrant. In de loop der jaren heeft hij vele exposities gehad, een indrukwekkend aantal prijzen gewonnen (World Press Photo, Nationale Portretprijs enz.) en een groot aantal fotoboeken op zijn naam gezet. Kenmerken van zijn werk zijn: soberheid, eerlijkheid, karakterfotografie, indringende portretten met zeer weinig scherptediepte, rust, verstilling, documentair, sociaal, landschappen.

Deze middag wordt verzorgd door Paul Arts, die zelf ook op dit moment foto’s exposeert in dezelfde Huiskamer de Inloop. Deze foto’s zijn te bezichtigen op de Open Inloopmiddagen op de 1e en 3e dinsdag van de maand, dinsdag 21 november – dinsdag 5 en dinsdag 19 december a.s. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: hedy.dhaene@kpnmail.nl .