Care Inn

Nieuw in Moergestel is het inloopspreekuur voor digitale vragen


Je zaken digitaal regelen is niet meer uit het dagelijks leven weg te denken. Maar wat je allemaal digitaal moet doen is niet altijd even makkelijk. Daarom is er in de Bibliotheek van Moergestel sinds kort een Digicafé.

Hulp nodig bij digitale toepassingen?

Je kunt hier terecht met vragen over het gebruik van digitale apparatuur zoals laptop, ipad, mobiele telefoon en e-reader. Maar ook met vragen over bijv. het installeren en gebruiken van apps, aanmaken van een account, instellingen van programma’s etcetera.

Heb je een Klik & Tik training gevolgd en wil je daarmee oefenen of heb je daar nog vragen over? Dan kun je hiervoor ook naar het Digicafé komen. Neem wel je eigen laptop of ipad mee (inclusief adapter).

Om de week op woensdag tussen 13.30 en 14.30 uur kan je binnen lopen bij het Digicafé in de Bibliotheek Moergestel. De data vind je op de poster en flyer in de Bibliotheek en op de website www.bibliotheekmb.nl/moergestel.