ondernemers

Nemelaer Haaren weet kansen niet te benutten

Nemelaer krijgt in de eerste helft de beste kansen, maar de gastheer weet op slag van rust te scoren. In de tweede helft neemt Nemelaer meer initiatief maar als HVCH na een uur spelen hun 2e doelpunt scoren lukt het niet meer, ondanks verwoede pogingen, om de aansluiting te forceren.

HVCH ontmoet Nemelaer Haaren

HVCH is voor Nemelaer een bekende tegenstander, uit de statistieken blijkt 6x winst voor beide partijen en 1 gelijkspel. Nemelaer start sterk aan de wedstrijd en krijgt via Jasper van Venrooij een grote mogelijkheid om de score te openen. Jasper kan alleen op de doelman af, maar ziet zijn inzet naast het doel verdwijnen. De teams zijn aardig aan elkaar gewaagd, nadat spits Pusters uit een scrimmage zijn inzet de bal naast het doel ziet rollen is aan de andere zijde Joeri Vugts ook niet gelukkig in de afronding. Heel zuur voor Nemelaer weet de thuisploeg net voor rust op voorsprong te komen. Buitenspeler Rob van de Ven kan, na een steekballetje achter de defensie, de bal in de lange hoek knallen. 1-0(45). (Er zat een fiks buitenspel-luchtje aan dit doelpunt).

Na de pauze moet Nemelaer de mouwen opstropen en doet dat ook. Het neemt meer risico en wordt ook sterker zonder echt grote kansen te kunnen creƫren. Van de Ven wordt de man van de wedstrijd als hij zijn 2e doelpunt weet te scoren door een bekeken assist van Vissers vakkundig af te ronden. 2-0(58). In een zeer open laatste half uur blijft Nemelaer knokken voor een doelpunt wat helaas niet wil vallen. Uiteindelijk trekken de mannen uit Heesch de overwinning over de streep.

Zondag komt Best Vooruit bij Nemelaerop bezoek, er zal voor een driepunter gestreden worden.