uitgelicht

Brandweer Oisterwijk blust brandende matrassen


Zondagavond 12 november om ongveer 19.30 uur is Brandweer Oisterwijk opgeroepen voor een brand in een fietsenstalling in Biezenmortel.

Brandweer Oisterwijk blust de brand (Foto: Toby de Kort).

Aan de Eendengracht in Biezenmortel lagen er matrassen in een fietsenhok te branden. De oorzaak is onbekend, het vermoeden is brandstichting.

Er is goed en snel gereageerd door de zorg medewerkers van het zorgcomplex, zij deden hun uiterste best met diverse bluspogingen met handblussers, maar dat mocht niet baten. De komst van de brandweer bleek echt nodig.

Normaal rijden de brandweervrijwilligers uit Udenhout naar meldingen in Biezenmortel, maar deze genoten zondag van hun welverdiend teamuitje. Uiteraard nemen de omliggende posten dan de honneurs waar. De brand werd vakkundig geblust, Dit hebben wij geblust en hierna zijn wij teruggekeerd naar de kazerne.