ondernemers

Nemelaer Haaren verliest van Achilles Veen

Het ambitieuze Achilles Veen had teleurstellend 5 wedstrijden niet gewonnen en het lukte hun om gedreven een einde te maken aan die reeks.

Nemelaer komt hun veld op

Ondanks de sterke tegenstander had Nemelaer vooral in de eerste helft een paar grote kansen om een resultaat te behalen. In het begin van de tweede helft nam Veen afstand en lukt het Nemelaer niet meer om zich in de wedstrijd te knokken.

Kort na aanvang krijgt Joeri Vugts een grote kans om de score te openen. Onder grote druk verdwijnt zijn schot van dichtbij naast het doel. De gasten hebben het meeste initiatief, zijn dreigend maar creƫren weinig grote kansen. Uit een dood moment weten ze dan toch te scoren. Een strakke hoekschop wordt door Pim Goossens onhoudbaar binnen gekopt. 0-1(21). Uit een hoekschop van Nemelaer kan de vrijstaande Nick Vugts net niet uithalen om de gelijkmaker te scoren.

Na de pauze gaat Nemelaer op zoek naar de gelijkmaker maar krijgt het al snel de deksel op de neus. Thomas de Man komt naar binnen en knalt vanaf 16 mtr hard in de korte hoek. 0-2(50). Het lukt Nemelaer niet om de gasten onder druk te zetten en de spaarzame momenten werden vakkundig verdedigd. Na dik een uur spelen deelt Glenn Kools de genadeslag uit. Hij tikt de bal van dichtbij binnen uit een scrimmage. 0-3(66). Nemelaer blijft knokken maar moet vandaag zijn meerdere erkennen in Achilles Veen.

Zondag gaat Nemelaer op bezoek bij HVCH in Heesch.