ondernemers

Informatiebijeenkomst kunstmatige intelligentie (AI) in Bibliotheek Oisterwijk


ChatGPT, nepberichten … wat betekent het voor ons allen? In de week van de Mediawijsheid besteedt de Bibliotheek hier aandacht aan in de vorm van een informatiebijeenkomst.

Deze is duidelijk nep, een robot. Maar is dat altijd zo?

Acteurs over de hele wereld die staken omdat ze bang zijn door kunstmatige intelligentie overbodig te worden. Jongeren die hun werkstukken laten schrijven door een robot. Is dit de toekomst en wat betekent dit voor de gewone burger?

Foto’s, teksten en zelfs stemmen die worden gemanipuleerd. Het wordt steeds lastiger om nep van echt te onderscheiden. De ontwikkelingen gaan razendsnel. Wat betekent dit voor ons allen? Er kleven nadelen aan maar zeker ook voordelen. Wil je daar meer over weten? Kom dan naar deze bijeenkomst, stel je vragen en ga er zelf mee aan de slag.

Dinsdag 14 november
19.30 – 21.00 uur
de Bibliotheek Oisterwijk
Gratis
Aanmelden klik hier!