ondernemers

Vroege verrassingstocht voor de jeugd met IVN Oisterwijk


In de vroege ochtend ziet de natuur er vaak heel anders uit. De mensen zijn nog niet wakker dus hebben dieren vrij spel.

Een natuurwandeling met uitleg door een gids…

IVN gaat met je op zoek naar wat het bos ons op zondagochtend te vertellen heeft. Wat zullen we zien, wat zullen we ontdekken? Je moet er vroeg je bed voor uit maar geloof ons, dat is de moeite waard. Kom en beleef de natuur in de vroege ochtend op zondag 8 oktober van 8.00-10.00u.

Deelnemen kan door aanmelding vóór vrijdag 6 oktober via de mail: natureluurs@ivnoisterwijk.nl Vermeld in de mail duidelijk je naam en leeftijd. Na aanmelding krijg je meer details over deze activiteit.

Ben je jeugdlid van IVN Oisterwijk dan mag je gratis deelnemen. Ben je nog geen lid? Geen probleem! Dan is de bijdrage €3,00 per keer. Natuurlijk mag je gerust een keer een vriendje of vriendinnetje meenemen. Iedereen is welkom.

Natureluurs is de jeugdwerkgroep van IVN Oisterwijk en omstreken. Onder leiding van enkele ervaren IVN-vrijwilligers en natuurgidsen gaan we een aantal keer per jaar de natuur in.